Borongan Kartun Heart Wangun dompet Kukupu Pola Silicone koin Tas Wanita dompet

Borongan Kartun Heart Wangun dompet Kukupu Pola Silicone koin Tas Wanita dompet

Pondok Description:

Overview Quick Details Type: Keychain purses Material: Silicone Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: HanYing Model Number: HYB-73 Product name: Keychain Purses Color: As the pictures ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
tipe:
dompet Keychain
bahan:
Silicone
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
HanYing
Jumlah modél:
HYB-73
Ngaran Produk:
dompet Keychain
warna:
Salaku gambar
ukuran:
9 * 12CM
pakét:
Opp
beurat:
55
Wangun:
hewan
Balanja:
Dina 7 poé gawé sanggeus mayar
OEM / ODM:
wilujeung sumping
pamayaran:
TT
MOQ:
50

Kamampuhan suplai
100000 Kantong / Tas per Bulan
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
palabuhan
Ningbo
Waktos prosés :
Kuantitas (tas) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 5 7 Bisa disawalakeun

Panjelasan Produk

Borongan Kartun Heart Wangun dompet Kukupu Pola Silicone koin Tas Wanita dompet

barang
nami
dompet Keychain
material
Silicone
ukuran
9 * 12CM
warna
Pink / Héjo / Blue
beurat
55g
paket
1Coin Kantong / kantong opp
pamayaran
TT
pangiriman
waktu
Dina 7 workings poé sanggeus mayar
Gambar lengkep
Packing & Taliwang

pak-pakan

1. kantong poli keur tunggal perhiasan
2. gelembung kantong pikeun panangtayungan jero
3. Standar ékspor karton

pangiriman

1.Lead Time: 7-30 poé nurutkeun kuantitas urutan
2.Delivery cara: DHL UPS TNT Fedex suweng Cina pos jsb
waktos 3.Delivery: 3-20days nurutkeun cara pengiriman barang béda

Company kami

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali