Pasamoan taunan Hanying

Hiwu Hanying Daily Co., Ltd. ieu lokasina di Yiwu Kota, Propinsi Zhejiang, Cina, deukeut panglegana pasar komoditi leutik (Yiwu International Komoditas Market). Han Ying mangrupa parusahaan produksi berbasis Industri terpadu. wewengkon produksi utamina ngahususkeun dina produk molding suntik kaasup buleud gudang pawon, buleud gudang mandi sarta buleud gudang kosmétik. Wewengkon kadua museurkeun kana asesoris leutik kaasup keychains kreatif sarta résin kreatif karajinan, silicone kreatif leutik tas dompet, pausahaan boga 30 badag skala alat suntik molding sarta sajumlah leutik garis produksi asesoris. kapasitas produksina kami bisa nepungan padagang domestik jeung internasional ukuranana, importers na eksportir, ranté supermarket, pausahaan e-commerce, sarta union dagang. Kalawan ranté offline na e-commerce suplai dewasa profésional, dina sapuluh taun katukang, Han Ying geus dibudidayakan grup tim ngembangkeun inti jeung desain. Ngembangkeun produk anu dumasar kana data hasil panalungtikan pasar, méré pembeli kalayan produk paménta papanggih pasar. Dina sababaraha hal, Hanying ngabogaan pamahaman alus produk ti domestik ka platform e-commerce global (kayaning B2B na B2C platform), difokuskeun kaperluan jaman data badag, urang bakal terus innovates na optimizes produk na sistem layanan dumasar kana data pasar. eta teh baheula, ayeuna jeung kahareup Han Ying usaha kontinyu arah.

HANYING tim

anyar

anyar

anyar


waktos pos: Feb-13-2019