2019 Kartun konci sato lucu ranté konci ranté logam ranté konci mirah leutik mobil kado

2019 Kartun konci sato lucu ranté konci ranté logam ranté konci mirah leutik mobil kado

Pondok Description:

Overview Quick Details Type: Carabiner Keychain Material: Metal, Zinc alloy+Flocking Metal Type: Zinc alloy+Flocking Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: HANYING Model Number: YSK004 Product name: ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
tipe:
Carabiner Keychain
bahan:
Logam, Séng alloy + Flocking
Metal Tipe:
Séng alloy + Flocking
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
HANYING
Jumlah modél:
YSK004
Ngaran Produk:
ranté konci
warna:
Inten biru, poék bulao, coklat, hideung, kulawu, héjo poek, poek beureum, pink
ukuran:
6 * 14cm
packing:
12pcs / OPP
Karton Ukuran:
35 * 30 * 30cm
QTY:
360pcs / CTN
MOQ:
500PCS

Kamampuhan suplai
2000 Piece / Potongan per Poé
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
palabuhan
Ningbo, Shanghai atanapi mana rék di Cina

kaunggulan urang:

Produksi 1Professional produk plastik, sapertos rak palastik sapatu, kotak gudang pawon, kotak gudang mandi, kotak gudang kosmetik ti séri.

2bungkusan  design  nurutkeun customer  syarat , pribadi bungkusan , dina bungkusan  ogé bisa  ditandaan kalayan mérek dagang (logo)  konsumén, nambah "made in china" stiker jeung saterusna, éta bakal ngabantu klien kami pikeun ngembangna pamasaran sorangan, sarta  D eveloping Anjeun pangaruh brand sorangan.

3urang meunang sorangan urang production development department tur nyetel standar anyar ofexcellence pikeun ngembangkeun produk jeung desain.

Ngaran Produk   HANYING ranté konci 
material   Séng alloy + Flocking
ukuran   6 * 14cm
beurat   37g
pak-pakan   12pcs / OPP
QTY   360pcs / CTN
Ukuran karton   35 * 30 * 30cm
loading Port

  Ningbo, Shanghai atanapi mana rék di Cina

1.Shipping

1.  FedEx / DHL / UPS / TNT keur sampel , Door-to-Door;

2.  Ku Air atawa ku Laut keur barang angkatan , pikeun FCL; Bandara / Port narima;

3. Konsumén nangtukeun forwarders angkutan barang atanapi metode pengiriman barang negotiable!

4.  Pangiriman Time : 3-7 poé keur sampel; 5-25 poé keur barang tumpak.

 

Sarat 2.Payment

1. pamayaran:  T / T, Western Union ( mayar-online)
Kartu kiridit utama 2.All nu katampa ngaliwatan aman processor pembayaran  ESCROW.

3. pamayaran paling dilakukeun salami 3 dinten tina urutan

3.About kami

Yiwu Han Daily  N ecessities  Co. Ltd. mangrupa parusahaan terpadu kalayan pabrik sorangan, urang kudu genep pagawé cabang jumlahna leuwih ti 1.000 urang, fokus dina runtuyan gudang imah urban pembangunan produk.

 

Produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Wétan Tengah leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon.

 

produk urang fashionable tur unik gaya, fashion warna, alesan dibanderol, téhnologi luhung, pausahaan jasa unggulan sarta abide ku credibility nu, geus meunang kapercayaan ti para nasabah sarta pujian masarakat.

 

Kapuasan anjeun ngungudag, wilujeng sumping babaturan global kami datang ka didatangan, hidayah, badami bisnis.

 

Dina garis kalawan sumanget perusahaan tina "persatuan jeung pragmatis, pioneering tur inovatif" andthe perusahaan Tenet tina "salamet ku kualitas sarta ngamekarkeun ku kiridit"

 

urang terus neuleuman jeung kamajuan sarta kasampak maju ka kamulyaan gede. Miharep jeung mayoritas kolega kuring babarengan pikeun nyieun carita kabeungharan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali