2018 dompet na handbags custom koin silicone dompet koin hal dompét mini kantong dompet keur hadiah promosi

2018 dompet na handbags custom koin silicone dompet koin hal dompét mini kantong dompet keur hadiah promosi

Pondok Description:

Overview Quick Details Pattern Type: CARTOON Style: Fashion Material: PVC, silicone-Alloy Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: HANGYING Model Number: HYB-287 Product name: coin purse ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
Pola Tipe:
kartun
gaya:
mode
bahan:
PVC, silicone-Galunggung
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
HANGYING
Jumlah modél:
HYB-287
Ngaran Produk:
koin dompet
pamakéan:
promotion kasinugrahan
ukuran:
7 * 12cm
warna:
gambar ditémbongkeun
beurat:
72g
desain:
OEM
sampel:
Disadiakeun
fungsi:
robah pak
MOQ:
50pcs

Kamampuhan suplai
100000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
palabuhan
Ningbo / Shanghai Port
Waktos prosés :
Kuantitas (Potongan) 1 - 50 51 - 240 241 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 3 5 10 Bisa disawalakeun

Panjelasan Produk

2018 dompet na handbags custom koin silicone dompet koin hal dompét mini kantong dompet keur hadiah promosi

Ngaran Produk:
HANYING silicone koin dompet
bahan:
Silicone + logam
kelir:
Salaku gambar acara
ukuran:
7 * 12cm
OEM:
narima
MOQ:
50pcs
sampel:
nyadiakeun
pangmayaran:
TT, Alibaba, Western Union jeung saterusna
Service kami

kaunggulan urang:

Produksi 1.Professional produk résin.

2.packaging design nurutkeun syarat customer, bungkusan pribadi, thepackaging ogé bisa ditandaan kalayan mérek dagang (logo) konsumén.

3.We bisa ngahasilkeun produk anyar nu anjeun resep.

Gambar lengkep
Packing & Taliwang

2018 dompet na handbags custom koin silicone dompet koin hal dompét mini kantong dompet keur hadiah promosi

Paking: 240PCS / karton (65 * 40 * 44CM)

Pangiriman TIME: 5-7DAYS sanggeus mayar anjeun

1. FedEx / DHL / UPS / TNT keur sampel, Door-to-Door;
2. Ku Air atawa ku Laut keur barang tumpak, pikeun FCL; Bandara / Port narima;
3. Konsumén nangtukeun forwarders angkutan barang atanapi metode pengiriman barang negotiable!
4. Pangiriman Time: 3-7 poé keur sampel; 5-25 poé keur barang tumpak.

ngeunaan Company

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali