Ngeunaan Company kami

Yiwu Han Ying Budaya Produk Co., Ltd. ieu lokasina di Yiwu Kota, Propinsi Zhejiang, Cina, deukeut panglegana pasar komoditi leutik (Yiwu International CommodityMarket). Han Ying mangrupa parusahaan produksi berbasis Industri terpadu. Wewengkon produksi utamina museurkeun kana asesoris kaasup keychains kreatif sarta résin kreatif karajinan, kreatif tas dompet silicone, bisi pensil. Parusahaan boga 30 badag skala alat suntik molding sarta sajumlah garis asesoris produksi. Produksi urang kapasitas bisa minuhan padagang domestik jeung internasional ukuranana, importers na eksportir, ranté supermarket, pausahaan e-commerce, sarta union dagang.Kalawan ranté offline na e-commerce suplai dewasa profésional, dina sapuluh taun katukang, Han Ying geus dibudidayakan grup tim ngembangkeun inti jeung desain. Ngembangkeun produk anu dumasar kana data hasil panalungtikan pasar, méré pembeli kalayan produk paménta papanggih pasar. Dina sababaraha hal, Hanying ngabogaan alus pamahaman produk ti domestik ka platform e-commerce global (kayaning B2B na B2C platform), difokuskeun kaperluan jaman data badag, urang bakal terus innovates na optimizes produk na sistem layanan dumasar kana data pasar. eta teh baheula, ayeuna jeung kahareup Han Ying usaha kontinyu arah.