Rreth Kompania jonë

Yiwu Han Ying Kulturore Produkte Co, Ltd, është e vendosur në Yiwu City, Provinca Zhejiang, Kinë, në afërsi më të madhe të tregut të mallrave të vogël në botë (Yiwu International CommodityMarket). Han Ying është një kompani e integruar të industrisë me bazë të prodhimit. Fushat kryesore të saj të prodhimit fokusohet në pajisje duke përfshirë keychains krijuese dhe resins krijuese vepra artizanale, krijuese purses silikoni qese, rast laps. Kompania ka 30 shkallë të gjerë pajisje derdhur injeksion dhe një numër të linjave pajisje të prodhimit. Tona të prodhimit të kapaciteteve mund të takohen tregtarët vendore dhe ndërkombëtare madhësia, importuesit dhe eksportuesit, zinxhirët supermarket, kompanitë e e-commerce, dhe sindikatat.Me zinxhir profesionale të pjekur e shkëputur dhe e-commerce furnizimit, në dhjetë vitet e fundit, Han Ying ka kultivuar një grup të zhvillimit core dhe projektimit ekipet. Zhvillimi i produktit është i bazuar në të dhënat e hulumtimit të tregut, për të dhënë blerësit me produkte të kërkesës për të përmbushur të tregut. Në veçanti, Hanying ka një të mirë të kuptuarit e produkteve nga vendas për globale platforma e-commerce (si B2B dhe B2C platformat), të përqëndrohet në nevojat e epokës së të dhënave të mëdha, ne vazhdimisht do innovates dhe optimizes produktet dhe sistemet e shërbimit në bazë të të dhënat e tregut. ajo është e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja e Han Ying përpjekjet e vazhdueshme drejtim.