Grosir Kartun Heart Shape Purses kupu Pola Silicone Coin Bags Women Dompet

Grosir Kartun Heart Shape Purses kupu Pola Silicone Coin Bags Women Dompet

Short Description:

Overview Quick Details Type: Keychain purses Material: Silicone Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: HanYing Model Number: HYB-73 Product name: Keychain Purses Color: As the pictures ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Koleksi:
tas cilik Keychain
Material:
Silicone
Panggonan Asal:
Zhejiang, China (Mainland)
Jeneng merek:
HanYing
Panggil Model:
HYB-73
jeneng produk:
Purses Keychain
warna:
Minangka gambar
Size:
9 * 12cm
paket:
Opp
bobot:
55
bentuk:
Animal
Shipping:
Ing 7 apa dina sawise pembayaran
OEM / ODM:
Welcome
Pembayaran:
TT
MOQ:
50

Kemampuan sumber
100000 Bag / Bags saben Wulan
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Ningbo
Lead Wektu :
Jumlahe (Bags) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 5 7 Kanggo dipunrembag

Description Product

Grosir Kartun Heart Shape Purses kupu Pola Silicone Coin Bags Women Dompet

Product
jeneng
Purses Keychain
Material
Silicone
Size
9 * 12cm
werna
Pink / Green / Blue
bobot
55g
paket
1Coin Bag / tas OPP
Pembayaran
TT
delivery
wektu
Ing 7 workings dina sawise pembayaran
Images rinci
Packing & Delivery

packing

1. tas akeh kanggo siji perhiasan
2. Gelembung tas kanggo pangayoman utama
3. Standard kaca karton

delivery

1.Lead Time: 7-30 dina miturut jumlahe
2.Delivery cara: DHL UPS TNT Fedex EMS China kirim etc.
wektu 3.Delivery: 3-20days miturut cara kapal beda

Company kita

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk