wangun adat duwit receh kantong kewan duwit receh mini dompet lipstik karet dompet koin dompet

wangun adat duwit receh kantong kewan duwit receh mini dompet lipstik karet dompet koin dompet

Short Description:

Overview Quick Details Pattern Type: CARTOON Style: Fashion Material: PVC, Rubber-Alloy Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: HANGYING Model Number: HYB-113 Product name: coin purse ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Pola Koleksi:
KARTUN
Gaya:
fashion
Material:
PVC, Karet-campuran
Panggonan Asal:
Zhejiang, China (Mainland)
Jeneng merek:
HANGYING
Panggil Model:
HYB-113
jeneng produk:
duwit receh dompet
Dianggo:
promosi Gift
Size:
14 * 12cm
warna:
Gambar Ditampilake
bobot:
63g
desain:
OEM
Sample:
kasedhiya
fungsi:
pangowahan Pack
MOQ:
50pcs

Kemampuan sumber
100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Ningbo / Shanghai Port
Lead Wektu :
5-7days sawise pembayaran

Description Product

                 adat duwit receh kantong wangun kewan duwit receh dompet mini dompet lipstik karet dompet koin dompet

Product Name:
adat duwit receh kantong wangun kewan duwit receh dompet mini dompet lipstik karet dompet koin dompet
Material:
Silicone + metal
werna:
Minangka gambar
Size:
14 * 12cm
OEM:
nampa
MOQ:
50pcs
Sample:
nyedhiyani
pembayaran:
TT, Alibaba, Western Union lan ing
Service kita

kaluwihan kita:

produksi 1.Professional produk resin.

2.packaging desain miturut syarat customer, packaging pribadi, thepackaging uga bisa ditandhani karo merek dagang (logo) pelanggan.

3.We bisa ngasilaké produk anyar sing kaya.

Images rinci
Packing & Delivery

adat duwit receh kantong wangun kewan duwit receh dompet mini dompet lipstik karet dompet koin dompet

PACKING: 240PCS / karton (65 * 40 * 44CM)

Wektu kiriman: 5-7DAYS sawise PAYMENT YOUR

1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door;
2. Miturut Air utawa dening Sea barang kumpulan, kanggo FCL; Airport / Port panampa;
3. Pelanggan khusus forwarders barang utawa cara kapal negotiable!
4. Delivery Time: 3-7 dina kanggo conto; 5-25 dina kanggo barang kumpulan.

About Company

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk