2019 Kartun tombol kewan cute chain tombol chain logam chain tombol mirah cilik mobil hadiah

2019 Kartun tombol kewan cute chain tombol chain logam chain tombol mirah cilik mobil hadiah

Short Description:

Overview Quick Details Type: Carabiner Keychain Material: Metal, Zinc alloy+Flocking Metal Type: Zinc alloy+Flocking Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: HANYING Model Number: YSK004 Product name: ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Koleksi:
Carabiner Keychain
Material:
Metal, Seng alloy + berkelompok
Metal Koleksi:
Seng alloy + berkelompok
Panggonan Asal:
Zhejiang, China (Mainland)
Jeneng merek:
HANYING
Panggil Model:
YSK004
jeneng produk:
rentengan tombol
warna:
Sapphire, peteng biru, BROWN, ireng, GRAy, ijo peteng, peteng abang, pink
Size:
6 * 14cm
packing:
12pcs / OPP
Carton Size:
35 * 30 * 30cm
Qty:
360pcs / CTN
MOQ:
500PCS

Kemampuan sumber
2000 Piece / Bagéyan saben Day
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Ningbo, Shanghai utawa ngendi wae pengin ing China

kaluwihan kita:

produksi 1Professional produk plastik, kayata rak plastik sepatu, kothak panyimpenan pawon, kothak panyimpenan jedhing, kothak panyimpenan Kosmetik saka seri.

2packaging  desain  miturut customer  syarat , pribadi packaging , ing packaging  uga bisa  ditandhani karo merek dagang (logo)  pelanggan, nambah "digawe ing China" stiker lan ing, sing bakal bantuan kita klien kanggo ngembangaken marketing dhewe, lan  d eveloping Panjenengan efek dhewe account.

3kita njaluk dhewe kita production development department lan nyetel standar anyar ofexcellence kanggo pangembangan prodhuk lan desain.

Jeneng Product   HANYING rentengan tombol 
Material   Seng alloy + berkelompok
Size   6 * 14cm
bobot   37g
packing   12pcs / OPP
Qty   360pcs / CTN
Size Carton   35 * 30 * 30cm
loading Port

  Ningbo, Shanghai utawa ngendi wae pengin ing China

1.Shipping

1.  FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto , Door-to-Door;

2.  Miturut Air utawa dening Sea barang kumpulan , kanggo FCL; Airport / Port panampa;

3. Pelanggan khusus forwarders barang utawa cara kapal negotiable!

4.  Delivery Time : 3-7 dina kanggo conto; 5-25 dina kanggo barang kumpulan.

 

Sarat 2.Payment

1. Pembayaran:  T / T, Western Union ( pembayaran-online)
Kredit SIM utama 2.All sing ditampa liwat aman prosesor bayaran  wasiat.

3. Pembayaran paling digawe ing 3 dina supaya

3.About us

Yiwu Han Saben  N ecessities  Co. Ltd. iku sawijining perusahaan terpadu karo pabrik dhewe, kita kudu enem karyawan cabang total luwih saka 1000 wong, ngarahke ing seri panyimpenan ngarep kutha pembangunan produk.

 

Produk sing dièkspor menyang Eropah, Amerika Serikat, ing Timur Tengah luwih saka 20 negara lan wilayah.

 

produk kita modern lan unik gaya, fashion werna, akal diregani, teknologi paling apik, perusahaan layanan banget lan ana dening kapercayan, wis menangaké dateng pelanggan lan memuji masyarakat.

 

Kepuasan punika nguber, welcome kanca global kita teka kanggo ngunjungi, panuntun dhumateng, rembagan bisnis.

 

Ing baris karo Roh perusahaan saka "persatuan lan pragmatic, perintis lan inovatif" andthe perusahaan tenet saka "urip dening kualitas lan berkembang dening kredit"

 

kita saya njelajah lan kemajuan lan katon nerusake kanggo kamulyan luwih. Mugi karo mayoritas kolega bebarengan kanggo nggawe crita kasugihan.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk