2018 tas cilik lan tas adat duwit receh silikon dompet koin cilik wallet mini tas dompet kanggo bebungah promosi

2018 tas cilik lan tas adat duwit receh silikon dompet koin cilik wallet mini tas dompet kanggo bebungah promosi

Short Description:

Overview Quick Details Pattern Type: CARTOON Style: Fashion Material: PVC, silicone-Alloy Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: HANGYING Model Number: HYB-287 Product name: coin purse ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Pola Koleksi:
KARTUN
Gaya:
fashion
Material:
PVC, silikon-campuran
Panggonan Asal:
Zhejiang, China (Mainland)
Jeneng merek:
HANGYING
Panggil Model:
HYB-287
jeneng produk:
duwit receh dompet
Dianggo:
promosi Gift
Size:
7 * 12cm
warna:
Gambar Ditampilake
bobot:
72g
desain:
OEM
Sample:
kasedhiya
fungsi:
pangowahan Pack
MOQ:
50pcs

Kemampuan sumber
100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Ningbo / Shanghai Port
Lead Wektu :
Jumlahe (Bagéyan) 1 - 50 51 - 240 241 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 3 5 10 Kanggo dipunrembag

Description Product

2018 tas cilik lan tas adat duwit receh silikon dompet koin cilik wallet mini tas dompet kanggo bebungah promosi

Product Name:
HANYING silikon koin dompet
Material:
Silicone + metal
werna:
Minangka gambar
Size:
7 * 12cm
OEM:
nampa
MOQ:
50pcs
Sample:
nyedhiyani
pembayaran:
TT, Alibaba, Western Union lan ing
Service kita

kaluwihan kita:

produksi 1.Professional produk resin.

2.packaging desain miturut syarat customer, packaging pribadi, thepackaging uga bisa ditandhani karo merek dagang (logo) pelanggan.

3.We bisa ngasilaké produk anyar sing kaya.

Images rinci
Packing & Delivery

2018 tas cilik lan tas adat duwit receh silikon dompet koin cilik wallet mini tas dompet kanggo bebungah promosi

PACKING: 240PCS / karton (65 * 40 * 44CM)

Wektu kiriman: 5-7DAYS sawise PAYMENT YOUR

1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door;
2. Miturut Air utawa dening Sea barang kumpulan, kanggo FCL; Airport / Port panampa;
3. Pelanggan khusus forwarders barang utawa cara kapal negotiable!
4. Delivery Time: 3-7 dina kanggo conto; 5-25 dina kanggo barang kumpulan.

About Company

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk