About Company Kita

Yiwu Han Ying Cultural Co., Ltd. dumunung ing Yiwu City, Provinsi Zhejiang, China, near paling gedhé ing donya pasar komoditas cilik (Yiwu International CommodityMarket). Han Ying iku sawijining perusahaan produksi basis industri terpadu. Wilayah produksi utama fokus ing aksesoris kalebu Kunci kreatif lan resins Creative Kerajinan, kreatif tas tas cilik silikon, cilik potlot. Perusahaan wis 30 gedhe-ukuran peralatan injeksi ngecor lan sawetara garis aksesoris produksi. Produksi kapasitas bisa ketemu pedagang domestik lan internasional ukuran, importers lan eksportir, rentengan supermarket, perusahaan e-commerce, lan kumpulan perdagangan.Kanthi chain offline lan e-commerce sumber diwasa profesional, ing sepuluh taun kepungkur, Han Ying wis lestarekake klompok tim pembangunan inti lan desain. Pangembangan produk adhedhasar data riset pasar, kanggo menehi panuku karo produk dikarepake kanggo ketemu pasar. Ing tartamtu, Hanying wis apik pangerten produk saka domestik kanggo platform e-commerce global (kayata B2B lan B2C platform), fokus ing kabutuhan jaman data amba, kita bakal terus-terusan innovates lan sedaya barang lan sistem layanan adhedhasar data pasar. iku liwat, saiki lan mangsa Han Ying efforts dadi arah.